08.03.2016

ISS Palvelut siirtyy Brokeriin

ISS Palvelut ottaa käyttöön lappeenrantalaisen Mercus Softwaren Broker -tarjouslaskentaohjelmiston. Brokerin käyttö aloitetaan valtakunnallisesti ISS:llä kevään aikana. Projektipäällikkö Janne Ståhlhammarin mukaan Broker oli hinnaltaan sopiva ja selvästi parempi kuin ISS:n nykyinen järjestelmä. ”Lisäksi kaikilla meidän suurilla kilpailijoillamme on jo käytössä Broker. Halusimme päästä tässä suhteessa samalle viivalle muiden kanssa.”

Ståhlhammar kertoo, että tarjouslaskennan lisäksi Brokeria ruvetaan käyttämään myös tarjous- ja projektitoimintojen ohjauksessa. Mahdollisesti myös huolto- ja kunnossapidon ohjaus hoidetaan tulevaisuudessa Brokerilla. ”Kaiken kaikkiaan Broker on vakuuttanut meidät. Voimme luopua monesta vanhasta järjestelmästä, kun siirrämme toiminnot Brokeriin. Laskentaohjelmana sen selkeys on aivan omaa luokkaansa – voimme määritellä ohjelmaan helposti omat hintamme, jolloin katelaskenta suoraviivaistuu”, Ståhlhammar kiittää.

Mercus Softwaren toimitusjohtaja Valeri Tiik kertoo, että yrityksellä on juuri nyt erittäin positiivisen kehityksen vaihe menossa. ”Olemme tehneet merkittäviä läpimurtoja uusille toimialoille, ja vanhoillakin Broker menestyy. Yrityksissä nähdään meidän ohjaustyökalujemme toimivan tärkeänä kilpailutekijänä – kun työtä ohjataan hyvillä työkaluilla, toiminta tehostuu ja kannattavuus kasvaa.” Tiikin mukaan yhtiö julkistaa lähiaikoina lisää merkittäviä asiakkuuksia.

Mercus Software Oy, Valeri Tiik, p. 040 518 9470, www.mercus.net
ISS Palvelut, Janne Ståhlhammer, p. 0400 454 716, www.fi.issworld.com

Mercus Software kehittää Broker -ohjelmistoja rakennus-, talotekniikka- ja energia-alan kustannuslaskentaan, määrä- ja tarjouslaskentaan ja toiminnanohjaukseen. Broker-ohjelmistot ovat käytössä yli 200 yrityksessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

ISS Palvelut on Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka toimittaa kaikki kiinteistöjen tarvitsemat ylläpito- ja tukipalvelut. Yhtiö työllistää Suomessa 11 000 henkilöä. ISS-konsernin pääkonttori sijaitsee Tanskassa.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit