27.10.2017

Broker Site Manager kokeiltavana Projektipäivillä

Jokainen projektityössä mukana ollut tietää, mikä merkitys on hyvällä projektinhallinnalla. Ja millaiseen kaaokseen projekti voi joutua, jos sen hallinta ei ole kunnossa. Projektinhallinta vaatii sekä ammattitaitoa että hyviä työkaluja. Näiden taloudellinen merkitys on valtava, sillä viivästyneet projektit aiheuttavat suuria menetyksiä projektin kaikille osapuolille. Huonosti läpiviedyssä projektissa ei ole voittajia.

Hyvin mennyt projekti tuottaa sekä henkistä että aineellista hyvinvointia koko kansantaloudelle. Suomi on jälleen herännyt rakentamaan – meillä on hiljaisten vuosien jälkeen kiire saada suurin kansallisvarantomme, kiinteistöt, niille kuuluvaan kuntoon ja arvoon. Hyvää projektinhallintaa tarvitaan tässä maassa kenties enemmän kuin koskaan sitten 1940-luvun.

Projektipäivät 2017 kokoaa projektialan ammattilaiset Helsingin messukeskukseen lokakuun lopussa. Mercus Software on mukana jakamassa omaa osaamistaan hyvästä projektinhallinnasta – osaamista, joka on syntynyt lähes kahdenkymmenen vuoden aikana yhteistyössä satojen yritysten kanssa. Mercuksen työkalu projektinhallintaan ja työnohjaukseen on Broker Site Manager – ammattilaisten tuntema ja tunnustama ohjausväline, jonka teho ja luotettavuus on koeteltu tuhansissa rakennuskohteissa Suomessa ja ulkomailla.

Näytämme Projektipäivillä käytännössä, kuinka BSM toimii ja miten sen käyttö on tehokkainta. Osastollamme voit myös keskustella asiantuntijoidemme kanssa ja vaihtaa mielipiteitä hyvästä projektinhallinnasta ja siitä, mistä se koostuu. Projektialan ammattilainen voi aina oppia lisää – onneksi.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit