Menestyjat 2019

Mercus Software jälleen Kauppalehden Menestyjät ‑listalla

Projektien ja liiketoiminnan elinkaaren hallintaan erikoistunut Mercus Software on useana vuonna palkittu sekä Kauppalehden että Suomen Asiakastiedon tunnustuksilla, jotka mittaavat yritysten taloudellista tilaa. Vuosi 2019 ei tuonut poikkeusta, kun Kauppalehti julkisti vuoden Menestyjät.

Mercus Software on panostanut viime vuodet erityisesti Broker Site Manager ‑projektinhallintatuotteen kehittämiseen yhdessä useiden asiakasyritystensä kanssa, jotta BSM tukisi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yritysten liiketoiminnan tehostamista. Mercuksen asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat tyypillisesti oman toimialansa menestyjiä, joten on luonnollista, että myös Mercus kuuluu tähän joukkoon.

Kauppalehden Menestyjät ‑sarjassa yritysten luokitteluun käytetään Alma Talent Tietopalveluiden kehittämää mittaristoa. Sillä arvioidaan yrityksen rahoituksellista riskiä ja sen liiketaloudellista menestystä, jota tarkastellaan kuuden eri osa-alueen pohjalta. Kultakin alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan vertailtuna kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin sekä yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Mercus Software on ylpeä saadessaan kuulua tähän joukkoon.