20.08.2020

Virallinen arvio: Mercus Software on luotettava yhteistyökumppani

Jokainen yritys tarvitsee kumppaneita. Kumppanuus voi tarkoittaa montaa asiaa: kumppani voi olla alihankkija, rinnakkainen toimittaja, asiakas tai muuten vaan yritys, joka verkostollaan auttaa muita yrityksiä menestymään. Ja mikä on kumppanin tärkein ominaisuus? Kyllä se on luotettavuus

Dun & Bradstreet arvioi jatkuvasti yritysten luotettavuutta kansainvälisesti. D&B:n suomalainen kumppani Bisnode Finland jakaa arviot yritysten käyttöön ja myöntää arvioihon liittyvät sertifikaatit, silloin kun siihen on aihetta.

Mercus Software kuuluu jo korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, mutta vielä sen lisäksi yhtiö on nyt saanut tunnustuksen, joka kuuluu näin: ”This company has the lowest Credit Risk in the Dun & Bradstreet Credit Risk Classification.” Vertailu tehdään aina toimialan sisällä, ja lisäksi D&B arvio yhtiön maksutapakäyttäytymisen, vastuuhenkilöiden taloustiedot sekä lähivuosien taloudellisen ennusteen.

Kaiken tämän perusteella Dun & Bradstreet on arvioinut, että Mercus Software on luotettava yhteistyökumppani, ja yhtiön kanssa on riskitöntä tehdä yhteistyötä.

Kiitokset Dun & Bradstreetille ja Bisnodelle tästä tunnustuksesta!

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit