17.05.2019

Optimoi projektipäälliköiden ja ‑hoitajien ajankäyttö Brokerin avulla

Tiedätkö, mihin yrityksesi projektipäälliköt käyttävät aikansa ja kuinka kuormitettuja he ovat? Havaitsetko, milloin heidän aikatauluissaan on tilaa, joka voitaisiin hyödyntää esimerkiksi useampien projektien toteuttamiseen?

Olemme rakentaneet Broker Site Manageriin uuden työkalun, jolla pidät projektipäälliköiden ajankäytön tasapainossa. Näet yhdellä silmäyksellä hoitoa vaativat projektit sekä käytettävissä olevat projektipäälliköt ja projektinhoitajat. Yhdistät sopivan henkilön projektiin ja valitset, kuinka suuren osuuden työajastaan hän tarvitsee projektin hoitamiseen. Voit ennakoida kiireisempiä ja hiljaisempia aikoja ja mukauttaa ajankäyttöä projektin eri vaiheisiin.

Työkalun avulla muodostat kokonaiskuvan projektihenkilöiden ajankäytöstä. Näet jos jollakulla on liikaa töitä, jolloin hänen vastuitaan pitää jakaa uusiksi. Huomaat myös, jos henkilöillä on aikaa, jota voidaan ohjata muille projekteille.

Katso video siitä, miten projektipäälliköiden ajankäytön suunnittelu on toteutettu Broker Site Managerissa – pääset samalla kurkkaamaan Vallun toimistoon.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit