24.05.2019

Mercus Software jälleen Kauppalehden Menestyjät ‑listalla

Projektien ja liiketoiminnan elinkaaren hallintaan erikoistunut Mercus Software on useana vuonna palkittu sekä Kauppalehden että Suomen Asiakastiedon tunnustuksilla, jotka mittaavat yritysten taloudellista tilaa. Tämä vuosi ei tuonut poikkeusta, kun Kauppalehti julkisti kuluneella viikolla vuoden Menestyjät.

Mercus Software on panostanut viime vuodet erityisesti Broker Site Manager ‑projektinhallintatuotteen kehittämiseen yhdessä useiden asiakasyritystensä kanssa, jotta BSM tukisi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti yritysten liiketoiminnan tehostamista. Mercuksen asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat tyypillisesti oman toimialansa menestyjiä, joten on luonnollista, että myös Mercus kuuluu tähän joukkoon.

Kauppalehden Menestyjät ‑sarjassa yritysten luokitteluun käytetään Alma Talent Tietopalveluiden kehittämää mittaristoa. Sillä arvioidaan yrityksen rahoituksellista riskiä ja sen liiketaloudellista menestystä, jota tarkastellaan kuuden eri osa-alueen pohjalta. Kultakin alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan vertailtuna kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin sekä yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Mercus Software on ylpeä saadessaan kuulua tähän joukkoon.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit