31.05.2019

Lupauksemme: Mobiili tuntikirjaus, joka toimii

”Jos tuntikirjaus on kentällä kohdistettu väärin, minun on melkein mahdoton jäljittää mitä on tapahtunut.”

Jokainen projektinhoitaja tietää, miten tärkeää on varmistua tuntikirjausten oikeellisuudesta – sekä laskutuksen että projektin kustannusten vuoksi. Parasta olisi, jos kirjaukset voitaisiin tehdä kentällä aina saman tien, kun työlistaan merkitty tehtävä on suoritettu. Mutta tällöin kirjauksen tekeminen täytyy olla äärimmäisen helppoa ja yksinkertaista. Muuten kirjaus saattaa unohtua tai siirtyä, ja se tehdään päivän päätteeksi epätarkkojen muistikuvien varassa.

Jotkin selainpohjaiset tuntikirjausjärjestelmät on tehty palkanlaskennan ehdoin, mikä on tavallaan ymmärrettävää, koska palkanlaskenta näitä tietoja tarvitsee. Mutta kenttätyöntekijän kannalta nämä järjestelmät ovat äärimmäisen epäkäytännöllisiä, kun kotona selaimen ääressä yritetään muistella, mitä keikalla tuli kirjoitettua suttuiselle paperilapulle.

Siksi me teimme Broker Site Manageriin markkinoiden sulavimman työtoteutumien kirjauksen. Kun kenttähenkilö saa mobiilinäkymäänsä tiedot tehtävästä, jonka asiakaspalvelu on kirjannut järjestelmään, kaikki perustiedot ovat näkymässä jo valmiina. Järjestelmä on poiminut tiedot tarjouslaskennasta, ja käytännössä kenttähenkilön tehtäväksi jää muutamalla klikkauksella kertoa, että tehtävä on suoritettu ja paljonko siihen kului aikaa. Itse asiassa kaikki tapahtuu jopa nopeammin kuin näin kertoen, joten kehotamme sinua katsomaan tästä videosta, kuinka kaikki oikein käy.

Broker Site Managerin tuntikirjausten käyttöönoton jälkeen voit olla varma, että projektiesi laskutus ja kustannukset ovat aina ajan tasalla.

Ajankohtaista

Mercuksen Kari kertoo Brokerin projektinohjauksen ominaisuuksista

28.10.2021

Projektinohjauksen neljätoista kivijalkaa

Projektijohtajat ovat rautaisia ammattilaisia. Kun heiltä kysyy, mitkä ovat projektinohjauksen tärkeimmät tukipilarit, he tietävät vastauksen. Vastaus perustuu heidän kokemukseensa, heidän työskentelymetodeihinsa ja heidän käytössään oleviin työkaluihin.

Robotti työssään

30.09.2021

Töitä on, missä tekijät?

Lähes kaikki taloudet mittarit näyttävät nyt kasvua. Työ- ja elinkeinoministeriön tuoreen tiedotteen mukaan mukaan Suomessa oli elokuussa peräti 155 300 avointa työpaikkaa, mikä on yli 56 tuhatta paikka enemmän kuin vuosi sitten. Tosin samaan aikaa tilastoissa on 281 000 työtöntä työnhakijaa, eli kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa.

Vanhan Fordin keula

23.09.2021

Etätyö, lähityö, mikätyö?

Mikä on suhteemme työn tekemisen paikkaan nyt ja tulevaisuudessa?

Työntekijä innovaatioiden äärellä

09.09.2021

Missä viipyvät innovaatiot?

Olemme nostaneet aiemminkin esille saman huolen, mutta ongelma tuntuu vain pahenevan: suomalaisyritykset eivät panosta riittävästi innovaatioihin. Asia on erittäin ajankohtainen juuri nyt, kun pandemian hetkeksi hidastama talouskehitys taas elpyy ja yritykset kiihdyttelevät vähitellen kohti kasvukaistaa.

Työntekijät analysoivat dataa

31.08.2021

Business Intelligence. Kaikille.

Konsulttien rakastama termi Business Intelligence (BI) on tullut tutuksi suomalaisyrityksillekin viimeistään 1990-luvulta lähtien. Mitä kaikkea sillä on matkan varrella tarkoitettu?

Työntekijä tekee etätoitä ulkona keinutuolissa istuen, kannettava tietokone ja puhelin sylissään

27.08.2021

Etätyö, vapaus ja vastuu

Alkava syksy ei tuonut yksikäsitteistä selkeyttä eri yritysten etätyöohjeisiin. Monella alalla jatkuu epätietoisuus, ja ohjeita päivitetään viikko kerrallaan. Yritysten kannalta kyseessä on suuri, suorastaan perustavaa laatua oleva kysymys. Kiinteistöihin ja toimitiloihin on sidottu valtava määrä rahaa, joka näyttelee merkittävää roolia sekä taseessa että suoraan myös tuloslaskelmassa.

Asentaja mittareineen jäähdytyslaitteiden äärellä

28.07.2021

Kiinteistönpito ja helteenhallinta

Nyt se ponnahtaa mieleen, jos ei aiemmin: tuliko kiinteistön jäähdytyslaitteisto huollettua keväällä? Valtionyhtiö Motiva muistutti kiinteistönomistajia ja huoltoyhtiöitä viimeksi kesäkuussa, mitä kaikkea jäähdytinlaitteiston ylläpitoon kuuluu. Toivottavasti kenellekään ei tule yllätyksenä, että monet laitehuollon säännölliset tehtävät ovat lakisääteisiä, eli niistä huolehtimista ei kannata jättää epämääräisten tarralappujen tai muiden katoavien muistutusten varaan.

Työmaalle valetaan betonia

14.07.2021

Lisää älyä betonin kuivattamiseen

Kun muu Suomi lomailee, rakennustyömailla painetaan hommia tavallista tiukempaa tahtia. Moni urakka ajoitetaan kesälle, ja vaikka mikään ei ole niin vaikeaa kuin säiden ennustaminen, on kesällä yleensä enemmän lämpöä ja vähemmän lunta kuin marraskuun ja maaliskuun välisenä aikana.

Katso kaikki artikkelit