31.05.2019

Lupauksemme: Mobiili tuntikirjaus, joka toimii

”Jos tuntikirjaus on kentällä kohdistettu väärin, minun on melkein mahdoton jäljittää mitä on tapahtunut.”

Jokainen projektinhoitaja tietää, miten tärkeää on varmistua tuntikirjausten oikeellisuudesta – sekä laskutuksen että projektin kustannusten vuoksi. Parasta olisi, jos kirjaukset voitaisiin tehdä kentällä aina saman tien, kun työlistaan merkitty tehtävä on suoritettu. Mutta tällöin kirjauksen tekeminen täytyy olla äärimmäisen helppoa ja yksinkertaista. Muuten kirjaus saattaa unohtua tai siirtyä, ja se tehdään päivän päätteeksi epätarkkojen muistikuvien varassa.

Jotkin selainpohjaiset tuntikirjausjärjestelmät on tehty palkanlaskennan ehdoin, mikä on tavallaan ymmärrettävää, koska palkanlaskenta näitä tietoja tarvitsee. Mutta kenttätyöntekijän kannalta nämä järjestelmät ovat äärimmäisen epäkäytännöllisiä, kun kotona selaimen ääressä yritetään muistella, mitä keikalla tuli kirjoitettua suttuiselle paperilapulle.

Siksi me teimme Broker Site Manageriin markkinoiden sulavimman työtoteutumien kirjauksen. Kun kenttähenkilö saa mobiilinäkymäänsä tiedot tehtävästä, jonka asiakaspalvelu on kirjannut järjestelmään, kaikki perustiedot ovat näkymässä jo valmiina. Järjestelmä on poiminut tiedot tarjouslaskennasta, ja käytännössä kenttähenkilön tehtäväksi jää muutamalla klikkauksella kertoa, että tehtävä on suoritettu ja paljonko siihen kului aikaa. Itse asiassa kaikki tapahtuu jopa nopeammin kuin näin kertoen, joten kehotamme sinua katsomaan tästä videosta, kuinka kaikki oikein käy.

Broker Site Managerin tuntikirjausten käyttöönoton jälkeen voit olla varma, että projektiesi laskutus ja kustannukset ovat aina ajan tasalla.

Ajankohtaista

Mikä on varmin ja nopein tapa tehdä kentällä muistiinpano havaitusta poikkeamasta tai puutteesta?

10.11.2023

Luotettavat muistiinpanot suoraan kentältä

Mikä on varmin ja nopein tapa tehdä kentällä muistiinpano havaitusta poikkeamasta tai puutteesta? Entä kuinka voidaan varmistaa, että muistiinpano myös johtaa toimenpiteisiin, eikä unohdu vain paperille? Kuinka sinä teet muistiinpanoja? Miten varmistat etteivät asiat jää tekemättä? Katso oheinen video ja näe kuinka nopeaa on uuden muistiinpanon luominen Brokerissa.

Hyökkäyssota Ukrainassa vaikuttaa monella tavalla etenkin rakennusektorilla

13.10.2023

Rakennusala huomio!

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa vaikuttaa meihin kaikkiin monella tavalla. Tilanne on järkyttävä ja maailma sekaisin. Kokosimme oheiselle videolle asiasta muutamia faktoja ja ajatuksia – sekä videon loppuun yhden mahdollisuuden torjuntavoittoon. Älä missaa tätä.

Mercus Software on toteuttanut vuosien 2022–23 aikana Euroopan unionin osarahoittaman BSM Etälaskenta -nimisen kehityshankkeen

05.04.2023

Kestävää kehitystä EU-osarahoituksella

Mercus Software on toteuttanut vuosien 2022–23 aikana Euroopan unionin osarahoittaman BSM Etälaskenta -nimisen kehityshankkeen, jossa BSM-järjestelmän tarjouslaskennan raskaat laskentaprosessit on siirretty kokonaisuudessaan palvelinympäristöön. Muutos on pienentänyt tuhansien työasemien energiankulutusta, tehostanut etätyön mahdollisuuksia ja sujuvoittanut kollaboraatiota sekä organisaatioiden sisällä että niiden välillä. Kehityshanke on myös mahdollistanut BSM-järjestelmän käyttöönoton kansainvälisissä toimintaympäristöissä.

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

Katso kaikki artikkelit