30.05.2016

Vertek valitsi Brokerin tarjouslaskentaan

Broker oli notkein vaihtoehto, arvioi verkkoyhtiöiden kumppani

Vakka-Suomessa ja Rauman alueella toimiva Vertek Oy on kasvanut viime vuodet ripeää vauhtia. Sähkö- ja tietoliikennealan palveluja tarjoava yhtiö on löytänyt vahvan asiakasryhmän verkkoyhtiöistä, jotka arvostavat Vertekin kokonaisvaltaista toimintatapaa ja luotettavia toimitusaikoja.

Kasvu on asettanut paineita yhtiön tarjouslaskentaan. Vanha laskentajärjestelmä oli kehitetty taloushallinnon tarpeista, mutta yhtiössä kaivattiin erityisesti tarjous- ja kustannuslaskennan tarpeisiin rakennettua ohjelmistoa. Valinta oli Broker. Teleyksikön päällikkö Jarkko Tuominen kertoo, että Broker on vaikuttanut notkealta ja mukautuvalta järjestelmältä. ”Voimme käyttää tarjousten tekemiseen meille räätälöityjä laskentapaketteja. Ohjelmisto muokkautuu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi.”

Brokeria kehittävän Mercus Softwaren toimitusjohtaja Valeri Tiik arvioi alkuvuonna, että Brokerista on tulossa tämän vuoden aikana lähestulkoon standardi sähköverkkoja rakentavissa yhtiöissä. Tällä hetkellä näyttää, että ennuste pitää paikkansa. ”Meidän tarjoamamme laskentajärjestelmä on niin vahva työkalu, että Broker on oikeastaan ainoa järkevä vaihtoehto tarjouslaskentaan”, Tiik sanoo.

Mercus Software Oy, Valeri Tiik, p. 040 518 9470, www.mercus.net
Vertek Oy, Jarkko Tuominen, p. 044 280 9060, www.vertek.fi

Mercus Software Oy kehittää Broker-ohjelmistoja rakennus-, talotekniikka- ja energia-alan kustannuslaskentaan, määrä- ja tarjouslaskentaan ja toiminnan operatiiviseen ohjaukseen. Broker-ohjelmistot ovat käytössä yli 200 yrityksessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Vertek Oy on Vakka-Suomen Voima Oy:n ja Rauman Energia Oy:n omistama, söhkö- ja tietoliikennealan palveluyritys. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2015 noin 15 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä hiukan yli 100. Vertekillä on liiketoimintaa Vakka-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan ja Turun talousalueilla.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit