04.03.2020

Mercus nousi korkeimpaan luottoluokkaan

Mercus Softwaren liiketoiminta on sen 20-vuotisen historian ajan perustunut luottamukseen, mikä tarkoittaa ennen kaikkea luottamusta asiakkaiden ja Mercuksen kesken. Mutta samalla se on tarkoittanut luottamusta yhtiön pitkäjänteisesti johdettuun omaan taloudelliseen kehitykseen, joka on luonut pohjan omavaraiselle tuotekehitykselle ja sen myötä hedelmälliselle kasvulle haastavassa toimintaympäristössä.

Vuosien varrella Mercus on palkittu lukuisia kertoja esimerkiksi Suomen Vahvimmat Platina - ja Menestyjä-sertifikaateilla. Nyt tämän kehityksen luonnollisena seurauksena Mercus Software on päässyt korkeimpaan, eli AAA-luottoluokkaan.

Rajat AAA-luottoluokkaan pääsemiselle ovat tiukat. Liikevaihdon tulee olla riittävä, sijoitetun pääoman tuoton on ylitettävä 15 prosenttia ja vakavaraisuuden on oltava kunnossa, mikä tarkoittaa yli 50 prosentin omavaraisuusastetta. Myös maksuvalmiuden tunnuslukujen tulee olla asiallisella tasolla, maksutapatietojen häiriöttömät ja suhteellinen velkaantuminen kurissa. Mercus Software täyttää kaikki nämä ehdot kirkkaasti, ja on siten luokassa, johon Suomessa on hyväksytty vain 2,8 prosenttia yrityksistä.

AAA-luokkaan pääseminen on hieno palkinto Mercus Softwaren työstä sen asiakkaiden liiketoiminnan hyväksi. Ja työ jatkuu. Molemminpuolinen taloudellinen menestys on paras tae hyvien ja luottamuksellisten liikesuhteiden elinvoimalle myös tulevaisuudessa.

Ajankohtaista

Mikä on varmin ja nopein tapa tehdä kentällä muistiinpano havaitusta poikkeamasta tai puutteesta?

10.11.2023

Luotettavat muistiinpanot suoraan kentältä

Mikä on varmin ja nopein tapa tehdä kentällä muistiinpano havaitusta poikkeamasta tai puutteesta? Entä kuinka voidaan varmistaa, että muistiinpano myös johtaa toimenpiteisiin, eikä unohdu vain paperille? Kuinka sinä teet muistiinpanoja? Miten varmistat etteivät asiat jää tekemättä? Katso oheinen video ja näe kuinka nopeaa on uuden muistiinpanon luominen Brokerissa.

Hyökkäyssota Ukrainassa vaikuttaa monella tavalla etenkin rakennusektorilla

13.10.2023

Rakennusala huomio!

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa vaikuttaa meihin kaikkiin monella tavalla. Tilanne on järkyttävä ja maailma sekaisin. Kokosimme oheiselle videolle asiasta muutamia faktoja ja ajatuksia – sekä videon loppuun yhden mahdollisuuden torjuntavoittoon. Älä missaa tätä.

Mercus Software on toteuttanut vuosien 2022–23 aikana Euroopan unionin osarahoittaman BSM Etälaskenta -nimisen kehityshankkeen

05.04.2023

Kestävää kehitystä EU-osarahoituksella

Mercus Software on toteuttanut vuosien 2022–23 aikana Euroopan unionin osarahoittaman BSM Etälaskenta -nimisen kehityshankkeen, jossa BSM-järjestelmän tarjouslaskennan raskaat laskentaprosessit on siirretty kokonaisuudessaan palvelinympäristöön. Muutos on pienentänyt tuhansien työasemien energiankulutusta, tehostanut etätyön mahdollisuuksia ja sujuvoittanut kollaboraatiota sekä organisaatioiden sisällä että niiden välillä. Kehityshanke on myös mahdollistanut BSM-järjestelmän käyttöönoton kansainvälisissä toimintaympäristöissä.

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

Katso kaikki artikkelit