04.03.2020

Mercus nousi korkeimpaan luottoluokkaan

Mercus Softwaren liiketoiminta on sen 20-vuotisen historian ajan perustunut luottamukseen, mikä tarkoittaa ennen kaikkea luottamusta asiakkaiden ja Mercuksen kesken. Mutta samalla se on tarkoittanut luottamusta yhtiön pitkäjänteisesti johdettuun omaan taloudelliseen kehitykseen, joka on luonut pohjan omavaraiselle tuotekehitykselle ja sen myötä hedelmälliselle kasvulle haastavassa toimintaympäristössä.

Vuosien varrella Mercus on palkittu lukuisia kertoja esimerkiksi Suomen Vahvimmat Platina - ja Menestyjä-sertifikaateilla. Nyt tämän kehityksen luonnollisena seurauksena Mercus Software on päässyt korkeimpaan, eli AAA-luottoluokkaan.

Rajat AAA-luottoluokkaan pääsemiselle ovat tiukat. Liikevaihdon tulee olla riittävä, sijoitetun pääoman tuoton on ylitettävä 15 prosenttia ja vakavaraisuuden on oltava kunnossa, mikä tarkoittaa yli 50 prosentin omavaraisuusastetta. Myös maksuvalmiuden tunnuslukujen tulee olla asiallisella tasolla, maksutapatietojen häiriöttömät ja suhteellinen velkaantuminen kurissa. Mercus Software täyttää kaikki nämä ehdot kirkkaasti, ja on siten luokassa, johon Suomessa on hyväksytty vain 2,8 prosenttia yrityksistä.

AAA-luokkaan pääseminen on hieno palkinto Mercus Softwaren työstä sen asiakkaiden liiketoiminnan hyväksi. Ja työ jatkuu. Molemminpuolinen taloudellinen menestys on paras tae hyvien ja luottamuksellisten liikesuhteiden elinvoimalle myös tulevaisuudessa.

Ajankohtaista

Kaikki suuri, alkaa pienestä. Miten sinä suoritat laskentaa?

03.04.2023

Kaikki suuri

Saako urakan se, joka laskee hinnan pahimmin metsään?

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkömessut jyväskylässä 2022

17.10.2022

Kuinka projektiohjauskelvottomasta laskelmasta muodostetaan projektirakenne? Sähkö, Valo, Tele, Av -messut jyväskylässä 2022

Jyväskylän sähkömessut kokosi taas jälleen kerran Suomen kovimmat sähköalan ammattilaiset näkemään, kokemaan ja kuuntelemaan, missä toimialamme tällä hetkellä menee.

LVI Määrälaskenta ja tarjouslaskenta

17.08.2022

LVI Massoittelu ja tarjouslaskenta

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

Kolme yleisintä tapaa tehdä tarjouslaskentaa hyödyntäen broker site managerin tehokkuutta

06.05.2022

Kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti.

Näinä hektisinä aikoina kukaan ei halua käyttää turhaa aikaa tehottomaan tai turhaan tarjouslaskentaan. Siksi kokosimme tälle videolle muutaman minuutin napakaksi paketiksi kolme yleistä tapaa tehdä Brokerin avulla laskentaa äärimmäisen nopeasti. Nämä kaikki hyödyntävät maksimaalisella teholla sekä järjestelmän kyvykkyyttä että laskijan rautaista ammattitaitoa.

Broker Estimate Euroopan tehokkain tarjouslaskentasovellus.

25.04.2022

Oletko kuullut Brokerista?

Broker - Euroopan kovin tarjouslaskentaohjelma.

tehtävän luominen kentällä mobiilisti käyttäen broker site manager mobiilisovellusta.

07.04.2022

Tehtävän perustaminen kentällä mobiilisti - ilman rikesakkoa!

Yksi parhaista työnohjausjärjestelmän toimivuuden mittareista on nopeus, jolla uusi työsuorite kirjataan järjestelmään ja asetetaan samalla työjonoon. BSM Mobilen avulla tämä on mahdollista jopa auton ratissa - toki liikennesääntöjä noudattaen.

04.04.2022

Massoittelu ja tarjouslaskenta – kuin polkupyörän kaksi pyörää

Urakkalaskentaan kuuluvat erottamattomasti massojen keräily ja tietenkin itse laskenta. Kumpaankaan ei kannata tuhlata turhia työvaiheita, mutta missään nimessä kummankaan kanssa ei saa hutiloida.

23.02.2022

Ihmiskunnan pelastusrenkaassa tehtiin mittavia laskuvirheitä

Jos tarjolla olisi loputtomasti päästövapaata energiaa, suurin osa ihmiskunnan ongelmista katoaisi.

Katso kaikki artikkelit